top of page

Vilkor och information

Priser och betalning

Varje vara anges med pris i Svenska krono (SEK) inklusive 25% moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor för valt betalningssätt finns angivet i kundvagnen. Fraktvillkor finns angivet i kundvagnen beroende på vilket fraktsätt som valts.

Betalningsvillkor – Faktureringsvillkor

Vi använder Klarna och du väljer själv betalningsmetod. Villkoren är Klarnas villkor och presenteras när du kommer till kassan i vår webbutik eller återfinns på klarnas hemsida.

Leveranser och returer

Uppskattad leveranstid är 3-5 arbetsdagar.

 

Fraktvillkor

Varor skickas med PostNord. Beställningarna hamnar hos det ombud som är närmast adressen som är angiven vid beställningstillfället, avisering skickas via sms. Du som beställare är ansvarig över att ange rätt mobilnr för att aviseringen från Postnord ska kunna levereras till din mobil. Önskas leverans till annan adress och person skicka mail eller ring så ordnar vi det. Fri frakt gäller order över 1500 kr, ej fraktkostnad inräknad.

 

Ej hämtade varor

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

Ånger- och returrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om:

tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Konsumentverkets ångerblankett

Du som kund har alltid rätt att packa upp varorna och kontrollera dem. Om en vara skulle vara felaktig eller skadad kontakta oss omedelbart via epost. Var vänlig och bifoga digitala bilder på produkterna/skadorna vid mailkontakt, för att förenkla ärendet. Vid en eventuell tvist följer Solitude Woodcraft Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Returer

Notera att returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

Återbetalningsskyldighet

Solitude Woodcraft återbetalar konsumenten inom 30 dagar i de fall konsumenten på riktiga grunder häver köpet eller ska få pengar återbetalda. Du som konsument får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. 

Se konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.

Private policy

När du lägger din beställning uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Kontakt

Har du frågor? Fyll i formuläret eller skicka ett mail till: solitude.woodcraft@gmail.com

Tack för ditt meddelande!

Samarbetspartners

Morakniv Logotype.png
bottom of page